Intresseanmälan

Har du redan gjort en intresseanmälan?
Klicka här om du vill ändra personuppgifter eller bevakningar.

Vänligen, läs detta innan du anmäler intresse för en seniorlägenhet:

Väntetiden är ofta minst två år. Våra lägenheter är utformade med aktiva seniorer i åtanke. De har välutrustade kök och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Till varje lägenhet hör en balkong eller uteplats. I vårt koncept ingår en lobby med bemannad reception och kafé, lunchservering varje dag, evenemang, spaavdelning, träningsmaskiner, möblerad trädgård och mycket mer. Boendet är relativt framtidssäkert; samtliga lägenheter är tillgänglighetsanpassade och vi utför såväl hushållsnära tjänster som hemtjänst. Servicenivån är dock anpassad för relativt friska seniorer. Sedan den 1 januari 2016 driver vi inte längre något vårdboende.

Bostadssökande eller anhöriga som upptäckt ett växande behov av vårdinsatser, eller lättare minnessvårigheter som kan vara tecken på begynnande demens, rekommenderas att kontakta Umeå kommun, som hanterar       ansökningar om plats i äldreboende.

Intresseanmälan kan endast göras i formuläret på denna sida. När du klickar på Skicka intresseanmälan skapas Mina sidor, där du sedan kan logga in för att exempelvis ändra adressuppgifter eller för att få inbjudningar till lägenhetsvisningar.

Vi har ingen bostadskö i strikt bemärkelse, men betraktar “kötiden” som en intressemätare av stor betydelse när lägenheter hyrs ut. Det är därför en fördel att vara ute i god tid, särskilt för den som vill kunna välja mellan flera lägenheter. Vi tar också sökandes motiveringar i beaktning och strävar efter att tillgodose önskemål om ungefärlig tid för inflyttning som uppgivits i intresseanmälan.

Om du tackar nej till att hyra en lägenhet dröjer det ofta minst ett år innan du får ett nytt erbjudande, men du kan prenumerera på inbjudningar till visningar utan att väntetiden påverkas. Vi garanterar inte att du får fler än ett erbjudande eller att du är först på tur efter ett år om du tackar nej - omsättningen på lägenheter är liten och intresset för dem som blir lediga varierar.

Personuppgifter sökande

Fält markerade med en asterisk (*) är obligatoriska.

Mobilnummer eller e-postadress måste anges.

Lägg till medsökande

Personuppgifter medsökande

Fält markerade med en asterisk (*) är obligatoriska.

Ange bara mobilnummer eller e-postadress som skiljer från sökandes.

Önskemål och övrigt

Seniorhusen Backen
Vårdhemsvägen 1 och 5
Seniorhusen Berghem
Axtorpsvägen 2A

Berätta gärna vad som väckt ditt intresse för en lägenhet hos oss.

Vilka av följande faciliteter och tjänster är du särskilt intresserad av att nyttja? Du kan kryssa för flera alternativ. Svaren är inte bindande, men kan ge oss en uppfattning om vilken service vi ska prioritera framöver.

Hur ofta?


Vad för slags intressegrupp(er)?

Har du beviljats hemtjänst?

För att värna om hyresgästernas och personalens hälsa är målet att våra hus och trädgårdar i framtiden ska vara rökfria. Seniorhusen Berghem ska därför bli ett rökfritt hus från början. Röker du?

Husdjur är tillåtna. Har du eller planerar du att skaffa något husdjur?

Har du något mer som du vill berätta om önskemål, intressen eller annat?

Bevakning av lediga lägenheter

Vi brukar inbjuda flera personer till visningar när en lägenhet blir ledig.
En sådan inbjudan är inte ett erbjudande om ett hyreskontrakt. Här kan du
prenumerera på inbjudningar:Jag godkänner att bolaget Seniorhusen Sverige AB äger rätt att samla in, lagra och behandla all information som bolaget anser vara nödvändig för att registrera och behandla min intresseanmälan i enlighet med personuppgiftslagen (PUL 1998:204) och från och med den 25 maj 2018 enligt dataskyddsförordningen (GDPR), genom att jag och eventuell medsökande skickar in detta formulär. Godkännandet omfattar även den information som samlas in genom inloggning på www.seniorhusen.se eller i andra kontakter med Seniorhusen.